Latviju vizītē apmeklēs Moldovas parlamenta priekšsēdētāja pirmais vietnieks

(29.10.2012.)

No 29. līdz 30.oktobrim vizītē Latvijā uzturēsies Moldovas Republikas parlamenta priekšsēdētāja pirmais vietnieks Vladimirs Plahotņuks un viņa vadītā Moldovas parlamentāriešu delegācija.

Apmeklējot Latvijas parlamentu, Moldovas parlamenta priekšsēdētāja vietnieks tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu un Saeimas priekšsēdētājas biedru Andreju Klementjevu, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu, Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Zandu Kalniņu-Lukaševicu un komisiju deputātiem. Tāpat Moldovas parlamentāriešiem paredzēta tikšanās ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Moldovas parlamentu priekšsēdētāju Kārli Eņģeli un grupas deputātiem.

V.Plahotņuku vizītē pavadīs Moldovas Republikas parlamenta Ārpolitikas un Eiropas integrācijas komisijas priekšsēdētājs Igors Kormans, Tieslietu, imunitātes jautājumu un amatpersonu apstiprināšanas komisijas loceklis Andrians Kandu, Nacionālās drošības, aizsardzības un sabiedriskās kārtības komisijas sekretārs, Moldovas parlamenta deputātu grupas sadarbībai ar Latvijas parlamentu priekšsēdētājs Jons Butmalajs un Pašvaldību problēmu un reģionālās attīstības komisijas loceklis Valerju Muntjanu.


Vizītes mediju programma


Pirmdien, 29.oktobrī

15.55........ Delegācijas ierašanās Latvijā.Starptautiskajā lidostā „Rīga”.

Otrdien, 30.oktobrī

10.00........ Tikšanās ar Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Moldovas parlamentu priekšsēdētāju Kārli Eņģeli un deputātiem.
Viesu zālē, Jēkaba ielā 11. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.

10.50........ Tikšanās ar Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu un Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Zandu Kalniņu-Lukaševicu.
Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.

11.30........ Tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Solvitu Āboltiņu.
Baltajā un Brūnajā zālē, Jēkaba ielā 11. TV, foto iespēja tikšanās sākumā.
Mediju ierašanās Saeimas nama Lielajā vestibilā līdz plkst.11.20.

12.00........ Darba pusdienas ar Saeimas priekšsēdētājas biedru Andreju Klementjevu.
Restorānā „Kaļķu vārti”, Kaļķu ielā 1. TV, foto iespēja pusdienu sākumā.

14.00........ Delegācijas izlidošana.
Starptautiskajā lidostā „Rīga”.


Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, kas nav akreditēti darbam Saeimā, tiek aicināti iepriekš pieteikties Saeimas Preses dienestā. 



Saeimas Preses dienests 

Otrdien, 2.jūlijā