Saeimas priekšsēdētājs vizītē apmeklēs Gulbenes rajonu

(08.02.2008.)

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze piektdien, 8.februārī, dosies darba vizītē uz Gulbenes rajonu. 
 
„Esmu plānojis regulāri tikties ar pašvaldību vadītājiem un iedzīvotājiem, jo tieši sadarbība ar partneriem reģionos ir labākais ceļš, kā veidot ilgtspējīgu un atbildīgu politiku,” uzsver Gundars Daudze. Šī ir jau trešā Saeimas priekšsēdētāja darba vizīte kādā no Latvijas rajoniem kopš Gundars Daudze stājies šajā amatā. „Esmu apmeklējis Valmieru un Liepāju, lai tiktos ar dažādu nozaru aktīvistiem, sabiedrības pārstāvjiem, uzņēmējiem un, protams, pašvaldību amatpersonām,” saka Saeimas priekšsēdētājs. „Tieši šādās sarunās var uzzināt, ko cilvēki vēlas no valsts institūcijām, tostarp arī Saeimas, kādas ir problēmas, kādi būtu mūsu kā politiķu prioritārie darbības virzieni. Nenoliedzami, tā ir arī iespēja nepastarpināti izskaidrot, ko un kā darām arī mēs Saeimā,” ir pārliecināts Gundars Daudze.
       
Vizītes pirmajā daļā Saeimas priekšsēdētājs apmeklēs Gulbenes rajona Rankas un Tirzas pagastu, bet pēcpusdienā ieradīsies rajona centrā - Gulbenē.
       
Saeimas priekšsēdētājs plānojis iepazīties, kā ar Eiropas fondu atbalstu tiek atjaunots Vecgulbenes muižas komplekss un kā Tirzas pamatskolas attīstībai piesaistītas valsts investīcijas. Tāpat Gundaru Daudzi interesē arī medicīniskās palīdzības pieejamība un organizēšana reģionos, tādēļ vizītes laikā viņš apmeklēs gan ģimenes ārsta praksi Rankas pagastā, gan Gulbenes slimnīcu.
       
Vizītes laikā Saeimas priekšsēdētājs tiksies arī ar pašvaldību pārstāvjiem.


Preses dienests

Ceturtdien, 4.jūlijā