Vizītē Latvijā uzturēsies Čehijas parlamentārieši

(26.05.2008.)

No 26. līdz 28.maijam Latvijā uzturēsies Čehijas Republikas parlamenta Deputātu palātas Mandātu un imunitātes komisijas delegācija komisijas priekšsēdētāja Miloslava Kala (Miloslav Kala) vadībā. Vizītes laikā plānots pārrunāt abu valstu parlamentu sadarbību, kā arī likumdošanas un tiesiskuma nodrošināšanas jautājumus.

Čehijas parlamentāriešiem plānota tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāja biedri, Juridiskās komisijas priekšsēdētāju Vinetu Muižnieci, Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja biedru Māri Ārbergu un komisiju deputātiem. Delegācija tiksies arī ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieku Alekseju Loskutovu un biroja darbiniekiem, kā arī ar „Sabiedrības par atklātību - Delna” padomes locekli Inesi Voiku.

Programma:

Pirmdien, 26.maijā

14.35........   Delegācijas ierašanās.
                     Lidostā “Rīga”.

Otrdien, 27.maijā

9.40.........    Latvijas Okupācijas muzeja apmeklējums.
                     Strēlnieku laukumā 1.

11.00........   Tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāja biedri, Juridiskās komisijas priekšsēdētāju Vinetu Muižnieci un komisijas deputātiem.
                     Viesu zālē, Jēkaba ielā 11.

14.00........   Tikšanās ar Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas priekšsēdētāja biedru Māri Ārbergu un komisijas deputātiem un Saeimas Iesniegumu biroja vadītāju Edīti Alksni.
                     Sarkanajā zāle, Jēkaba ielā 11.

15.00........   Tikšanās ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieku Alekseju Loskutovu, Valsts amatpersonu darbības kontroles nodaļas vadītāju Ilzi Jurču, Juridiskās nodaļas vadītāju Violetu Zeppu - Priedīti un Starptautiskās sadarbības nodaļas vadītāju Inesi Gaiku.
                     Alberta ielā 13.

16.30........   Tikšanās ar „Sabiedrības par atklātību - Delna” padomes locekli Inesi Voiku.
                     Bruņinieku ielā 27.

Trešdien, 28.maijā

10.00........    Vecrīgas apskate.

15.20........    Delegācijas izlidošana.
                      Lidostā “Rīga”.

 

Preses dienests

Otrdien, 2.jūlijā