12.maijā

(12.05.2006.)

       Pēc Norvēģijas Stortinga (parlamenta) priekšsēdētāja Tūrbjērna Jāglanda (Thorbjorn Jagland) ielūguma Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre, kā arī Saeimas deputāti Jevgēnija Stalidzāne, Indulis Emsis un Kārlis Strēlis no 15. līdz 17.maijam apmeklēs Norvēģiju.
       Saeimas priekšsēdētājai I.Ūdrei un deputātiem Oslo paredzētas tikšanās ar Stortinga priekšsēdētāju T.Jāglandu, parlamenta Ārlietu un Enerģētikas un vides komisijas deputātiem, Norvēģijas ārlietu ministru Jūnasu Gāri Stēri (Jonas Gahr Store) un aizsardzības ministri Anni-Grēti Strēmu-Ēriksenu (Anne-Grete Strom-Erichsen), kā arī Norvēģijas Nobela institūta direktoru Geiru Lundestadu (Geir Lundestad). Saeimas priekšsēdētāju I.Ūdri audiencē pieņems Viņa Majestāte Norvēģijas karalis Haralds. 17.maijā Saeimas delegācija piedalīsies Norvēģijas nacionālās dienas svinīgajos pasākumos.
       Tikšanos laikā tiks pārrunātas Latvijas un Norvēģijas divpusējās attiecības un parlamentārie kontakti, drošības un reģionālās sadarbības jautājumi, kā arī starptautiskās aktualitātes.

Preses dienests

 

Pirmdien, 1.jūlijā
12:00  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde