3.februārī

(03.02.2006.)

         Piektdien, 3.februārī, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs Jānis Strazdiņš tikās ar projekta “Sieviešu uzņēmējdarbības attīstība Baltijas jūras reģionā” dalībniecēm.
         Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs J.Strazdiņš sveica uzņēmīgās sievietes Saeimā un pauda viedokli, ka mazo un vidējo uzņēmumu attīstība sekmētu ātrāku ekonomisko augšupeju.
         Projekta “Sieviešu uzņēmējdarbības attīstība Baltijas jūras reģionā” pārstāve Baiba Rivža tikšanās laikā izteica gandarījumu, ka Latvijas laukos ir tik daudz aktīvu sieviešu, un norādīja, ka būtu nepieciešams lielāks valsts līdzfinansējums un atbalsts, lai uzņēmējdarbības vide laukos attīstītos vēl plašāk.
         Projekta dalībnieces no visiem Latvijas reģioniem informēja par projekta gaitu novados: izveidoto uzņēmējdarbības resursu centru nozīmīgumu, mentoringa programmas ieviešanu un mikrokredītu svarīgumu uzņēmumu attīstībā un izveidošanā. Tika uzskaitītas arī problēmas, kas kavē projekta gaitu - moderno tehnoloģiju resursu ierobežotā pieeja, valsts atbalsta trūkums nelielajiem uzņēmumiem, kā arī kritiskā situācija darba tirgū. 

 


 Preses dienests

Pirmdien, 1.jūlijā
12:00  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde