Vēl līdz 16.maijam var pieteikties dalībai Saeimas un NVO forumā

(12.05.2023.)

Līdz 16.maija pulksten 16.00 pagarināta nevalstisko organizāciju (NVO) pārstāvju pieteikšanās dalībai Saeimas un NVO forumā, kas 19.maijā notiks Saeimas namā. 

Šogad forums veltīts drošības aspektiem un noritēs ar devīzi “Droši savā Latvijā!”. Pasākuma dalībnieki aicināti piedalīties trīs tematiskās diskusijās, runājot par parlamentārās demokrātijas un pilsoniskās apziņas stiprināšanu, palīdzību Ukrainai uzvarēt un par to, kā mazināt atstumtību un nevienlīdzību. 

NVO pārstāvji forumam aicināti pieteikties līdz 16.maija pulksten 16.00, elektroniski aizpildot pieteikuma formu: https://ej.uz/cwd2

Forums notiks piektdien, 19.maijā, pulksten 9.30 Saeimas namā, un tā norisei interesenti varēs sekot līdzi tiešsaistē Saeimas mājaslapā www.saeima.lv un parlamenta Facebook kontā. 

Kopš Saeima 2006.gadā pieņēma deklarāciju, kurā noteikti Saeimas un NVO sadarbības principi un veicamie uzdevumi sadarbības pilnveidošanai, forums kļuvis par parlamenta tradīciju. Forumu organizē parlaments sadarbībā ar nevalstiskajām organizācijām.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.jūlijā