Sporta apakškomisija izbraukuma sēdē spriedīs par izaicinājumiem pasaules rallija čempionāta posma rīkošanā

(15.06.2023.)

Piektdien, 16.jūnijā, Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas deputāti izbraukuma sēdē apmeklēs Liepāju, lai spriestu par aktuālo situāciju un izaicinājumiem, rīkojot 2024.gada pasaules rallija čempionāta posmu Latvijā.

Plānots, ka pulksten 13.00 deputāti Liepājas domē tiksies ar Liepājas domes priekšsēdētāju Gunāru Ansiņu un rallija čempionāta posma organizatoriem.

Tāpat deputāti apmeklēs šajās dienās notiekošā Eiropas rallija čempionāta posma Latvijā norises vietas: pulksten 15.00 deputāti iepazīsies ar rallija servisa parku un pulksten 15.45 – rallija centru. Savukārt pulksten 17.00 apakškomisijai paredzēts apmeklēt kvalifikācijas ātrumposmu Mazstroķos.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.jūlijā
09:00  Parlamentārās izmeklēšanas komisijas par “Rail Baltica” projekta parlamentārās kontroles nodrošināšanu, lai apzinātu projekta īstenošanā pieļautās kļūdas un panāktu, ka tas kļūst par prioritāru valdības jautājumu un lēmumi tiek pieņemti pārskatāmi, laikus un ievērojot Latvijas valsts un visas sabiedrības intereses, ietekmi uz Latvijas tautsaimniecību un valsts budžetu sēde
09:00  Eiropas Savienības Austrumu partnerības parlamentāro administrāciju dialogs par pārmaiņu vadību, sarunu vešanu un komunikāciju
09:30  Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas sēde