Saeimas basketbola komanda Kandavā pārspēj Iekšlietu ministrijas komandu

(02.06.2023.)

Saeimas basketbola komanda piektdien, 2.jūnijā, piedalījās Iekšlietu ministrijas sporta sezonas noslēguma sacensībās Kandavā un basketbola draudzības spēlē ar rezultātu 39:29 pārspēja Iekšlietu ministrijas komandu.

Parlamenta komandu tās kapteiņa Viktora Valaiņa vadībā pārstāvēja deputāti Raimonds Bergmanis, Artūrs Butāns, Atis Deksnis, Rihards Kozlovskis, Kristaps Krištopans, Juris Viļums, Edmunds Zivtiņš un satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs.

Saeimas komanda ar Iekšlietu ministrijas komandu basketbola laukumā tikusies jau iepriekš. Tāpat parlamentārieši ik gadu piedalās Baltijas Asamblejas ceļojošā kausa izcīņā, sacenšoties ar Igaunijas un Lietuvas deputātu komandām, savukārt šogad maijā Saeimas komanda piedalījās basketbola labdarības turnīrā Valmierā.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.jūlijā
09:00  Parlamentārās izmeklēšanas komisijas par “Rail Baltica” projekta parlamentārās kontroles nodrošināšanu, lai apzinātu projekta īstenošanā pieļautās kļūdas un panāktu, ka tas kļūst par prioritāru valdības jautājumu un lēmumi tiek pieņemti pārskatāmi, laikus un ievērojot Latvijas valsts un visas sabiedrības intereses, ietekmi uz Latvijas tautsaimniecību un valsts budžetu sēde
09:00  Eiropas Savienības Austrumu partnerības parlamentāro administrāciju dialogs par pārmaiņu vadību, sarunu vešanu un komunikāciju
09:30  Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas sēde