Saeimas Apmeklētāju centrs atsāks pieņemt apmeklētājus klātienē

(30.06.2021.)

Saeimas Apmeklētāju un informācijas centrs no ceturtdienas, 1.jūlija, atsāks pieņemt apmeklētājus klātienē. Centru iespējams apmeklēt tikai pēc iepriekšēja pieraksta, stingri ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības un piesardzības pasākumus.

Apmeklētāju centrā klātienē varēs tikai iesniegt iesniegumu Saeimai. Citos jautājumos, tostarp, lai noskaidrotu informāciju par parlamenta darbu, aicinām, kā līdz šim, sazināties ar Centru attālināti.

Pieteikties klātienes apmeklējumam var, zvanot uz tālruni 67087321 vai rakstot uz e-pastu info@saeima.lv. Apmeklētājus pēc iepriekšēja pieraksta Centrs pieņems darbadienās no pulksten 9.00 līdz 16.30 Jēkaba ielā 16 (ieeja no Trokšņu ielas).

Saeimai adresētus rakstveida iesniegumus, tāpat kā līdz šim, var nosūtīt arī pa pastu uz adresi Jēkaba ielā 11, Rīgā, LV-1811, rakstot uz e-pastu saeima@saeima.lv un Saeimas e-adresi 90000028300. Tāpat tos iespējams iesniegt portālā www.latvija.lv.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, aicinām ikvienu izvērtēt nepieciešamību klātienē apmeklēt Centru un būt atbildīgam, stingri ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās prasības un piesardzības pasākumus. Nav atļauts Centru apmeklēt gadījumā, ja ir noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai ir kādas elpceļu slimības pazīmes, piemēram, paaugstināta temperatūra, klepus. Uzturoties Centrā, jālieto sejas maska, jādezinficē rokas un jāietur savstarpēja divu metru distance.

Viena no Saeimas darba prioritātēm ir atvērtība, sadarbība ar sabiedrību un tās iesaistīšana likumdošanā. Būtiska nozīme Saeimas dialogā ar sabiedrību ir Saeimas Apmeklētāju un informācijas centram, kas  ikvienam interesentam nodrošina nepastarpinātu informāciju par parlamenta darbu.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī