Saeimas priekšsēdētāja dosies reģionālajā vizītē uz Cēsu novadu

(11.03.2024.)

Lai tiktos ar Cēsu novada domes vadību, Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa otrdien, 12.martā, reģionālajā vizītē dosies uz Cēsīm. 

Otrdien Cēsu novada pašvaldībā Saeimas priekšsēdētājai plānota tikšanās ar domes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu un deputātiem. Tajā paredzēts pārrunāt pašvaldībai aktuālus jautājumus, tostarp plānotās izmaiņas pašvaldību finanšu izlīdzināšanas sistēmā un skolu tīklā, kā arī administratīvi teritoriālās reformas jautājumus un situāciju civilās aizsardzības jomā. 

Lai veidotu atvērtāku valsts pārvaldi, tajā vairāk iesaistot sabiedrību, D.Mieriņai paredzēts koprades mājas “SKOLA6”, kā arī radošā un digitālā kvartāla “Rainis” apmeklējums. Tāpat Saeimas priekšsēdētāja Cēsīs apmeklēs Kosmosa izziņas centru. 

Savukārt D.Mieriņas vizītē Cēsu pilsētas pansionātā plānots pārrunāt sociālo pakalpojumu pieejamību reģionā un to kvalitātes jautājumus.   

Saeimas priekšsēdētājas D.Mieriņas reģionālā vizīte Cēsīs otrdien, 12.martā, sāksies pulksten 13.30 Cēsu novada domē Raunas ielā 4.

 

Saeimas Preses dienests

Svētdien, 28.aprīlī