Saeimā rīt iesniegs 2022.gada valsts budžeta projektu

(13.10.2021.)

Ceturtdien, 14.oktobrī, Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece no finanšu ministra Jāņa Reira saņems 2022.gada valsts budžeta likumprojektu, vidēja termiņa budžeta ietvara 2022., 2023. un 2024.gadam likumprojektu un likumprojektus, kas saistīti ar budžetu.

Budžeta projekta iesniegšana notiks pulksten 8.20 Saeimas nama Lielajā vestibilā. Pēc tam mediju pārstāvjiem būs iespēja uzdot jautājumus I.Mūrniecei un J.Reiram. Pasākumu tiešsaistē varēs vērot arī Saeimas Facebook kontā.

 

Mediju ievērībai:
Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, mediju pārstāvji aicināti izvērtēt nepieciešamību apmeklēt pasākumu klātienē. Lūgums katram plašsaziņas līdzeklim deleģēt darbam pasākumā ne vairāk kā vienu reportieri, fotogrāfu un operatoru.

Mediju pārstāvjus, kuri vēlas apmeklēt budžeta portfeļa iesniegšanas pasākumu, lūdzam pieteikties līdz 13.oktobra pulksten 16.00, rakstot e-pastu prese@saeima.lv vai zvanot 67087244.

Dalība pasākumā tikai ar sadarbspējīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem.

Ierodoties Saeimā, sertifikāta pārbaudei lūdzam sazināties ar Saeimas Preses dienestu. Lai nodrošinātu pēc iespējas raitu iekļūšanu parlamentā, piedāvājam iespēju sertifikātu pārbaudei iesūtīt savlaicīgi, rakstot uz e-pastu prese@saeima.lv.

Mediju pārstāvji aicināti ierasties Saeimas nama Lielajā vestibilā līdz pulksten 8.10. Ierodoties Saeimā, lūdzam rēķināties ar laiku drošības pārbaudei.

Lūdzam TV operatorus ņemt līdzi atbilstošus vadus, lai saslēgtu kameras ar audiosignāla distribūcijas iekārtām. Lielajā vestibilā tiks nodrošinātas XLR audio pieslēguma ligzdas.

Pasākuma dalībniekiem jāievēro epidemioloģiskās drošības prasības un jālieto sejas maskas. Saeimu nav atļauts apmeklēt personām ar akūtām elpceļu slimību pazīmēm, ja noteikta mājas karantīna vai pašizolācija.


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 5.jūlijā