Administratīvi teritoriālās reformas rezultātu izvērtēšanas apakškomisiju turpmāk vadīs Valdis Maslovskis

(09.11.2023.)

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Administratīvi teritoriālās reformas rezultātu izvērtēšanas apakškomisiju turpmāk vadīs Valdis Maslovskis. Tā ceturtdien, 9.novembrī, lēma apakškomisijas deputāti. 

Apakškomisijas sekretāra amatā šodien pārvēlēts Ģirts Valdis Kristovskis. 

“Ir pagājuši divi gadi kopš pašvaldību reformas, un mums ir dots parlamenta mandāts vērtēt, kā izmaiņas īstenojušās dzīvē. Tāpēc turpmākajā darbā cieši sadarbosimies ar pašvaldībām, plānošanas reģioniem, atbildīgo Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Būtiski arī, kā mainījusies iedzīvotāju ikdiena jaunajā pašvaldību sadalījumā,” turpmāko apakškomisijas darbu iezīmē tās vadītājs V.Maslovskis. 

Administratīvi teritoriālās reformas rezultātu izvērtēšanas apakškomisijā darbojas arī deputāti Anna Rancāne, Edgars Tavars un Juris Viļums. 

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt. 

Fotogrāfijas: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72177720312540197
Izmantošanas noteikumi:
saeima.lv/lv/autortiesības


Saeimas Preses dienests

Pirmdien, 1.jūlijā
12:00  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde