Izglītības komisija spriedīs par izglītības iestāžu darbību ārkārtas situācijā

(17.03.2020.)

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija trešdien, 18.martā, uz sēdi aicinājusi atbildīgo ministriju pārstāvjus, lai spriestu par izglītības iestāžu darbību ārkārtas situācijā, kas valstī izsludināta saistībā ar koronavīrusa Covid-19 ierobežošanu.

Sēdei būs iespējams sekot līdzi tiešraidē parlamenta mājaslapā www.saeima.lv, kā arī varēs uzdot jautājumus, rakstot e-pastu uz izglitibas.kulturas.komisija@saeima.lv.

“Jautājumus iespējams iesūtīt jau pirms sēdes, kā arī tās norises laikā. Pedagogi, vecāki un citi interesenti aicināti uzdot aktuālos jautājumus saistībā ar izglītības iestāžu darbu ārkārtējās situācijas laikā, un uz šiem jautājumiem komisijas sēdē atbildes sniegs arī izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, ministrijas parlamentārais sekretārs Reinis Znotiņš, kā arī citi pieaicinātie eksperti,” aicina Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

Komisijas sēde plānota trešdien, 18.martā, no pulksten 10.00 līdz 11.30, un tā notiks Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēžu zālē Jēkaba ielā 6/8, 207.telpā.

Informējam, ka ārkārtējās situācijas laikā Saeimas komisiju darbam varēs sekot attālināti – iespēju robežās tiks nodrošināta atklāto sēžu translācija tiešraidē Saeimas internetā vietnē. Tāpat pēc sēdēm Saeimas mājaslapā būs pieejami video un audio ieraksti. Aicinām arī mediju pārstāvjus komisiju sēžu norisei pēc iespējas sekot attālināti, kā arī komisiju darba atspoguļošanai izmantot pieejamos video un audio materiālus! 

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 25.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 25.aprīļa kārtējā sēde
10:30  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde
12:33  Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde
17:00  2024.gada 25.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem - atcelta