Latgales apakškomisijas deputāti Rēzeknē pārrunās iekļaujošās izglītības attīstību

(27.02.2020.)

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Latgales apakškomisijas deputāti piektdien, 28.februārī, dosies uz Rēzekni, lai diskutētu par speciālās izglītības reformu un iekļaujošās izglītības attīstību, kā arī apmeklētu Valsts robežsardzes struktūrvienības.

Plānots, ka pulksten 10.00 deputāti apmeklēs Rēzeknes pamatskolu – attīstības centru –, lai kopā ar Izglītības un zinātnes ministrijas, Rēzeknes pilsētas un citu Latgales reģiona pašvaldību izglītības pārvalžu pārstāvjiem, kā arī pamatskolas audzēkņu vecākiem pārrunātu iekļaujošas izglītības attīstību un speciālās izglītības reformu.

Savukārt pulksten 13.00 apakškomisijas deputāti apmeklēs Valsts robežsardzes koledžu, kur tiksies ar koledžas pārstāvjiem, lai spriestu par turpmākajiem plāniem tās attīstībai.

Tāpat izbraukuma sēdē iecerēts Valsts robežsardzes koledžas Lauku mācību centra, kā arī Valsts robežsardzes Kinoloģijas dienesta un Aviācijas pārvaldes apmeklējums.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt