Budžeta komisija izbraukuma sēdē apmeklēs Valsts ieņēmumu dienestu

(09.09.2019.)

Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija otrdien, 10.septembrī, dosies uz Valsts ieņēmumu dienestu, lai ar iestādes vadītāju Ievu Jaunzemi pārrunātu nodokļu administrācijas šībrīža aktualitātes un citus ar dienesta darbu saistītus jautājumus. 

“Ieva Jaunzeme VID direktora amatu ieņem jau kopš februāra, un deputāti vadītāju plānojuši iztaujāt, kā nodokļu administrācija šajā laikā strādājusi un kādi uzdevumi izvirzīti, lai uzlabotu nodokļu iekasēšanu un stiprinātu cīņu ar ēnu ekonomiku un akcīzes preču kontrabandu. Runāsim arī par to, vai ir nepieciešamas kādas izmaiņas regulējumā par dienesta darbu, lai VID savus uzdevumus varētu pildīt vēl efektīvāk,” pirms sēdes pauž komisijas priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars. 

Budžeta komisijas sēde otrdien, 10.septembrī, notiks Valsts ieņēmumu dienestā Talejas ielā 1, un tā sāksies pulksten 9.00.

 

Saeimas Preses dienests

 

 

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt