Saeimas priekšsēdētāja oficiālā vizītē apmeklē Slovēniju

(09.09.2019.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece līdz 10.septembrim oficiālā vizītē uzturēsies Slovēnijā, lai tiktos ar valsts augstākajām amatpersonām un pārrunātu Latvijas un Slovēnijas turpmākās sadarbības iespējas, aktuālos Eiropas Savienības un drošības politikas jautājumus.

Vizītes laikā Saeimas priekšsēdētāja apmeklēs Slovēnijas Nacionālo asambleju, kur tiksies ar tās prezidentu Dejanu Židanu (Dejan Židan).

Tāpat Ļubļanā Saeimas priekšsēdētāja tiksies ar Slovēnijas prezidentu Borutu Pahoru (Borut Pahor), kā arī ar premjerministru Marjanu Šarecu (Marjan Šarec) un premjerministra vietnieku un aizsardzības ministru Karlu Viktoru Erjavecu (Karl Viktor Erjavec).

Saeimas priekšsēdētāja apmeklēs arī Nacionālo mūsdienu vēstures muzeju, kur piedalīsies izstādes “Latvijas gadsimts Nacionālajā mūsdienu vēstures muzejā” svinīgajā atklāšanā.

I.Mūrniecei vizītē līdzi dosies Ārlietu komisijas loceklis Jānis Dombrava un Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas loceklis, Aizsardzības ministrijas parlamentārais sekretārs Mārtiņš Staķis.

 

Saeimas Preses dienests

Otrdien, 2.jūlijā