Preses brīfingā informēs par OECD pētījumu “Tiesiskums komercdarbībai un iekļaujošai izaugsmei Latvijā”

(21.05.2018.)

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus trešdien, 23.maijā, uz preses brīfingu, kurā informēs par Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) pētījumu “Tiesiskums komercdarbībai un iekļaujošai izaugsmei Latvijā”.

2017. un 2018.gadā pirmo reizi Latvijā veikts tieslietu sistēmas novērtējums, tostarp aplūkojot komerctiesību jomu, un OECD eksperti izstrādājuši rekomendācijas Latvijas tieslietu sistēmas pilnveidei.

Preses brīfingā piedalīsies Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētājs Gaidis Bērziņš, Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētājs Romāns Naudiņš, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs un OECD Publiskās pārvaldības direktorāta vadītājs Markoss Bonturi (Marcos Bonturi).

Preses brīfings notiks OECD pētījuma prezentācijas pasākuma un diskusijas par komerctiesību attīstību Latvijā ietvaros. Pasākumu organizē Saeimas Juridiskā komisija un Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija sadarbībā ar Tieslietu ministriju un Tiesu administrāciju.

Preses brīfings notiks pulksten 12.00 Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas zālē, Jēkaba ielā 6/8. Mediju pārstāvji, kuri nav akreditēti darbam Saeimā, aicināti iepriekš pieteikties Saeimas Preses dienestā, rakstot e-pastu uz prese@saeima.lv vai zvanot uz tālruni 67087281.


Saeimas Preses dienests

Svētdien, 21.jūlijā