Saeima atklāj kanālu video vietnē Vimeo

(28.12.2015.)

Informācija par Latvijas parlamentu un Saeimas darbu turpmāk būs pieejama arī video vietnē Vimeo. Saeimas jaunizveidotajā kanālā vietnē Vimeo - vimeo.com/saeima - publicēti augstas izšķirtspējas informatīvi un izglītojoši video materiāli par Latvijas parlamentu.

Jaunākais Vimeo kanālā publicētais video stāsta par būtiskākajām 2016.gadā gaidāmajām izmaiņām likumos, kas ietekmēs mūsu valsts iedzīvotājus. Tāpat tajā atrodami video par Saeimas nama vēsturi, parlamenta zālēm, kā arī citi video materiāli.

Kanāls regulāri tiks papildināts ar jauniem video par parlamentu un Saeimas darbu. Vietnē publicētos Saeimas video drīkst pārpublicēt, lietojot atsauci uz Saeimas Administrāciju.

Lai vēstītu sabiedrībai par savu darbu, Saeima aktīvi izmanto arī citus sociālos medijus. Par aktualitātēm Saeimā iespējams uzzināt arī mikroblogošanas vietnē twitter.com/Jekaba11 un vietnē youtube.com/SaeimaSAB. Fotogrāfijas par Saeimas darbu publicētas vietnē flickr.com/photos/saeima, un par parlamenta darbu stāstīts arī Saeimas kontā instagram.com/jekaba11/.

 

Saeimas Vimeo kanāls: https://vimeo.com/saeima
Izmantošanas noteikumi: https://www.saeima.lv/lv/autortiesibas/

Saeimas Preses dienests

Trešdien, 3.jūlijā
12:00  Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas sēde