Deputāti pauž atbalstu Latvijas veselības platformai 2015-2065

(17.03.2015.)

Saeimas Sporta apakškomisijas deputāti otrdien, 17.martā, apakškomisijas sēdē pauda atbalstošu nostāju Veselības ministrijas sagatavotajai Latvijas veselības platformai 2015-2065. 

„Ir gandarījums redzēt Veselības ministrijas akcentu maiņu, pievēršot lielāku uzmanību veselības stiprināšanai un slimību profilaksei, jo īpaši izceļot tautas sporta un sporta nodarbību skolās lomu veselības veicināšanai nākotnē,” pēc sēdes uzsvēra Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Jānis Upenieks. 

Saeimas Sporta apakškomisijas deputāti pauda gatavību arī turpmāk atbalstīt Veselības ministrijas iniciatīvas, īpaši, lai sadarbībā ar Izglītības un zinātnes ministriju skolu mācību programmās ieviestu trešo sporta stundu nedēļā, lai atbalstītu tautas sporta attīstību un veicinātu aktīva dzīvesveida popularizēšanu.

Otrdien Saeimā veselības ministrs Guntis Belēvičs iepazīstināja Sporta apakškomisijas deputātus ar Veselības ministrijas un Slimību profilakses un kontroles centra izstrādāto Latvijas veselības platformu 2015-2065.


Saeimas Preses dienests

Svētdien, 21.jūlijā