Sporta apakškomisija izbraukuma sēdē iepazīsies ar sporta jomas aktualitātēm Liepājā

(01.02.2013.)

Turpinot iepazīties ar sporta nozares attīstības tendencēm reģionos, Saeimas Sporta apakškomisijas deputāti pirmdien, 4.februārī, dosies izbraukuma sēdē uz Liepāju.

„Iepriekšējās izbraukuma sēdēs esam iepazinuši situāciju Daugavpilī un Valmierā, bet šoreiz dosimies uz Kurzemi, lai tiktos ar Liepājas pilsētas vadītājiem un sporta dzīves organizētājiem,” informē Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs Ivans Klementjevs.

Liepājā deputātiem paredzēta tikšanās ar pilsētas domes vadību, tostarp domes priekšsēdētāju Uldi Sesku. Tāpat paredzēta tikšanās ar pašvaldības Sporta pārvaldes vadītāju Arti Lagzdiņu un citiem domes pārstāvjiem.

Lai klātienē iepazītos ar sporta infrastruktūras attīstību un problēmām, apakškomisijas deputātiem paredzēta arī Liepājas Olimpiskā centra un Liepājas Vieglatlētikas manēžas apskate. Savukārt, viesojoties Liepājas Ledus hallē, deputātiem plānota tikšanās ar futbola un hokeja klubu „Liepājas Metalurgs”.

Sporta apakškomisijas izbraukuma sēdes noslēgumā pulksten 17.00 Saeimas basketbola komanda draudzības spēlē mērosies spēkiem ar Liepājas pašvaldības komandu.

Apakškomisijas izbraukuma sēde pirmdien, 4.februarī, sāksies plkst.12.00 Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājā, Brīvības ielā 39.



Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā