Saeimas komanda futbola spēlē tiksies ar Ukrainas un Polijas vēstniecību apvienoto komandu

(27.02.2012.)

Saeimas futbola komanda trešdien, 29.februārī, draudzības spēlē mērosies spēkiem ar Ukrainas un Polijas vēstniecību Latvijā apvienoto futbola komandu.

Futbola spēli Saeimas deputāti un diplomāti aizvadīs tieši 100 dienas pirms Eiropas čempionāta futbolā, kas vienlaikus norisināsies gan Polijā, gan Ukrainā.

Plānots, ka Saeimas deputātu komandas sastāvā futbola laukumā izies komandas kapteinis Vitālijs Orlovs (SC) un deputāti Uldis Augulis (ZZS), Rihards Eigims (ZZS), Andrejs Elksniņš (SC), Ivans Klementjevs (SC), Ainars Latkovskis (Vienotība), Romāns Naudiņš (VL-TB/LNNK), Dmitrijs Rodionovs (SC), Raimonds Vējonis (ZZS) un Mihails Zemļinskis (SC). Saeimas komandā spēlēs arī Saeimas darbinieki.

Draudzības spēli atklāt aicināta Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kā arī Ukrainas vēstnieks Latvijā Anatolijs Oļeiniks (Anatoliy Oliynyk) un Polijas vēstnieks Latvijā Ježijs Mareks Novakovskis (Jerzy Marek Nowakowski).

Gatavojoties spēlei, Saeimas deputāti 24.februārī mērojās spēkiem ar Aizkraukles futbola veterānu komandu. Saeimā futbola komanda ir jau kopš 2002.gada, un iepriekš komanda futbola laukumā tikusies arī ar Vācijas Landtāga deputātiem, Lietuvas parlamentāriešiem, Latvijas sieviešu futbola izlasi, kā arī ar žurnālistiem.

Saeimas deputātu un Ukrainas un Polijas vēstniecību apvienotās komandas futbola spēle 29.februārī notiks Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b, plkst.14.00.

 

Informācija medijiem:
Futbola spēles laikā foto un video iespēja.

 


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 4.jūlijā