Saeimas komisija apmeklēs jauno aprūpes centru Gudeniekos

(07.01.2010.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisija piektdien, 8.janvārī, izbraukuma sēdē apmeklēs Kandavas novada sociālo dienestu, kā arī piedalīsies sociālās aprūpes centra „Reģi” jaunās ēkas atklāšanā Gudenieku pagastā.

Komisijas deputāti tiksies ar Kandavas novada vadību un sociālās jomas lietpratējiem, lai novērtētu pašvaldības sociālā dienesta darbu. Šādos izbraukumos komisija dodas regulāri, lai klātienē redzētu, kādas ir problēmas novados. Deputāti piedalīsies arī jaunās sociālās aprūpes centra ēkas atklāšanā Gudenieku pagastā. Tā būs jauna mājvieta pansionāta „Reģi” iemītniekiem, kas tika izpostīts traģiskajā ugunsgrēkā 2007.gada februārī.

Tikšanās ar Kandavas novada pārstāvjiem plānota plkst.9.30 Kandavā, Dārza ielā 6. Savukārt jaunās aprūpes centra ēkas atklāšanas pasākums notiks plkst.13.00 Gudenieku pagasta „Saulrietos”.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt