Saeimas komisija tiksies ar satiksmes ministru Kasparu Gerhardu

(20.10.2009.)
Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija trešdien, 21.oktobrī, tiksies ar satiksmes ministru Kasparu Gerhardu, lai pārrunātu Satiksmes ministrijas darbu Eiropas Savienības (ES) fondu administrēšanā.

Komisijas deputāti vēlas klātienē tikties ar nozares atbildīgo ministru, lai kopīgi meklētu risinājumus ES fondu apguves vienkāršošanai, norāda komisijas priekšsēdētājs Andris Bērziņš. Komisija jau aizvadītajā nedēļā diskutēja par ES fondu administrēšanu Satiksmes ministrijas pārraudzībā esošajās jomās un secināja, ka fondu administrēšanas sistēma netiek optimizēta pietiekami sekmīgi.

Tāpat uz komisijas sēdi aicināts Satiksmes ministrijas valsts sekretārs Nils Freivalds, Investīciju departamenta direktore Ilze Aleksandroviča, Finanšu ministrijas Eiropas Savienības fondu stratēģijas departamenta direktors Aleksandrs Antonovs, Eiropas Savienības fondu uzraudzības departamenta direktore Diāna Rancāne, kā arī AS „Latvijas valsts ceļi” un biedrības „Latvijas Ceļu būvētājs” pārstāvji.

Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisijas sēde notiks trešdien, 21.oktobrī, plkst.12.30 Jēkaba ielā 11, Sarkanajā zālē.




Saeimas Preses dienests
Sestdien, 27.aprīlī