Saeima palīdzēs piepildīt skolas somas

(21.08.2009.)

Saeimas deputāti un darbinieki bērniem no trūcīgām ģimenēm sarūpējuši dāvanas, kas pirmdien, 24.augustā, tiks nodotas labdarības akcijas „Skolas soma” organizatoriem Ziedot.lv.

„Man ir patiess prieks, ka Saeimā gan deputāti, gan darbinieki ir atsaukušies Ziedot.lv iniciatīvai. Arī mēs palīdzam bērniem sagatavoties 1.septembrim, lai viņi skolas gaitas varētu uzsākt ar prieku un apņemšanos cītīgi mācīties. Skolā iegūtās zināšanas būs pamats gan viņu nākotnes panākumiem, gan arī valsts labklājībai,” uzsver Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze.

Lai bērni pirmajā septembrī ar prieku dotos uz skolu, Saeimas deputāti un darbinieki sagādājuši skolas somas, grāmatas, penāļus, klades un burtnīcas, zīmuļus un pildspalvas, krāsas un otas, kā arī citas skolai noderīgas lietas.

Tikšanās ar skolēniem un labdarības akcijas organizatoriem notiks pirmdien, 24.augustā, plkst.12.00 Jēkaba ielā 11, Viesu zālē.




Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt