Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece uzrunās bijušo Eiropas Parlamenta deputātu asociācijas pārstāvjus

(12.06.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece otrdien, 16.jūnijā, Saeimas namā uzrunās bijušo Eiropas Parlamenta (EP) deputātu asociācijas pārstāvjus, kuri 15. un 16.jūnijā uzturēsies vizītē Latvijā. Tikšanās laikā plānots pārrunāt Latvijas prezidentūras laikā paveikto.

Sarunā piedalīsies arī Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Ojārs Ēriks Kalniņš un Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Lolita Čigāne, kā arī 4.maija Deklarācijas kluba prezidents Juris Karlsons un bijušie Augstākās Padomes deputāti. Pēc amatpersonu tikšanās viesiem paredzēta arī Saeimas nama apskate.

Bijušajiem EP deputātiem paredzētas tikšanās arī ar Saeimas frakciju deputātiem, Rīgas domes priekšsēdētāju, Okupācijas muzeja un tā sauktās Stūra mājas apmeklējums, kā arī Vecrīgas apskate.
Šī būs tradicionālā bijušo EP deputātu vizīte Eiropas Savienības prezidējošajā valstī. 

Tikšanās ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci un deputātiem otrdien, 16.jūnijā, notiks pulksten 9.30 Saeimas Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11.





Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt