Saeimas deputāti futbola mačā tiksies ar Siguldas futbolistiem

(05.08.2010.)

Otrdien, 17.augustā, Saeimas komanda mērosies spēkiem futbolā ar Siguldas labākajiem futbolistiem.

Pēc Saeimas deputāta Ainara Latkovska (JL) iniciatīvas rīkotā draudzības spēle futbolā notiks jau otro reizi. Pirmoreiz Saeimas un Siguldas komandas tikās 2009.gada septembrī, kad pārāki izrādījās siguldieši.

„Ceru, ka šādas futbola spēles kļūs par tradīciju, palīdzot popularizēt veselīgu dzīvesveidu un mudinot iedzīvotājus regulāri nodarboties ar sportu,” saka A.Latkovskis, kurš pats ir siguldietis.

A.Latkovskis arī pauž cerību, ka šoreiz spēle būs līdzvērtīga, jo Saeimas komandas rindas pastiprinājis bijušais Latvijas futbola izlases spēlētājs, Saeimas deputāts Mihails Zemļinskis (SC). Saeimas deputātu komandā spēlēs arī triju olimpisko medaļu ieguvējs kanoe airēšanā Ivans Klementjevs (SC).   

Saeimas futbola komanda izveidota jau 2002.gadā 8.Saeimas laikā. Futbola spēles izmaksas Saeimas deputāti segs no personīgajiem līdzekļiem.

Saeimas deputātu un Siguldas futbolistu spēle plānota otrdien, 17.augustā, plkst.20.00 Siguldas 2.vidusskolas sporta laukumā, Kronvalda ielā 7, Siguldā.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt