Ināra Mūrniece: Latvija atbalsta Ukrainas reformas un aicina tās turpināt

(14.02.2017.)
VideoGalerija

Latvija novērtē Ukrainas sekmes reformu īstenošanā, neskatoties uz sarežģīto situāciju valsts austrumos, un aicina tās turpināt. To Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece uzsvēra, otrdien, 14.februārī, tiekoties ar Ukrainas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Jevgeniju Perebijni (Yevgen Perebyinis), kurš parlamentā bija ieradies atvadu vizītē.

I.Mūrniece un J.Perebijnis bija vienisprātis, ka sankciju pret Krieviju turpināšana līdz Minskas vienošanos pilnīgai īstenošana ir vienīgais ceļš Kremļa agresijas Ukrainā apturēšanai.

J.Perebijnis pateicās visai Latvijas sabiedrībai par atbalstu Ukrainai. Vēstnieks arī personīgi pateicās Saeimas priekšsēdētājai par atbalstu un līdzdalību labdarības projektā “Kara bērni”, kura ietvaros Ukrainas bērni, kas dzīvojuši kara skartajā teritorijā, uzturējās Latvijā, lai saņemtu rehabilitāciju.


Tikšanās fotogrāfijas: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157676808541123
Video: https://www.youtube.com/watch?v=Gf-nUKk_Bhw
Izmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas 


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt