Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece apmeklēs Latvijas austrumu robežu

(20.02.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece sestdien, 21.februārī, kopā ar Valsts robežsardzes priekšnieku Normundu Garbaru apmeklēs Latvijas austrumu robežu un tiksies ar robežsargiem un zemessargiem.

„Šis ir laiks, kad Latvijai ir izšķirīgi un efektīvi jārīkojas valsts drošības stiprināšanā. Ļoti būtiska ir valsts iekšējā drošība, un jāstrādā pie valsts robežas tālākas iekārtošanas. Jāstiprina arī bruņotie spēki un Zemessardze,” uzsver I.Mūrniece, paužot atbalstu aizsardzības ministra Raimonda Vējoņa un iekšlietu ministra Riharda Kozlovska iniciatīvai valsts drošības vairošanā. „Tomēr visstiprākās aizsardzības līnijas iet caur cilvēku sirdīm un prātiem,” pauž Saeimas priekšsēdētāja, vēršot uzmanību uz nepieciešamību strādāt arī pie Latvijas informatīvās telpas sakārtošanas.

Saeimas priekšsēdētājai rītdien plkst.17.00 Rēzeknē paredzēta tikšanās ar 2.Zemessardzes novada un Zemessardzes 32.kājnieku bataljona karavīriem un zemessargiem. I.Mūrniece kopā ar robežsargiem gan kājām, gan ar transportu apsekos vairākus valsts robežas posmus.



Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt