Saeimas priekšsēdētāja Latvijas sieviešu florbola izlasei: jūsu sasniegumu pamatā ir smags darbs

(24.01.2014.)
VideoGalerija

„Jūsu sasniegumu pamatā ir smags darbs – tas nozīmē arī sviedrus, darbu sporta zālē, traumas, sacensības un sporta nometnes. Es ticu, ka tas, ko esat ieguvušas, strādājot kopā komandā un investējot sevī, lai panāktu rezultātus, būs apliecinājums tam, ka arī turpmākajā dzīve, lai arī ko jūs darītu, pratīsiet ielikt visus savus spēkus un sirdi.” To Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa sacīja, piektdien, 24.janvārī, Saeimas namā sveicot Latvijas sieviešu florbola izlasi par augstajiem sasniegumiem - izcīnot piekto vietu Devītā Pasaules čempionāta florbolā sievietēm finālturnīrā.

Tāpat Saeimas priekšsēdētāja izteica pateicību komandas treneriem un fizioterapeitiem, florbolistu vecākiem un ģimenēm, jo arī viņu darbs un atbalsts ir komandas sasniegumu pamatā. Noslēgumā Saeimas priekšsēdētāja sportistēm vēlēja neizsīkstošu spēku un lai vienmēr līdzās būtu atbalsts – gan ģimenes, gan komandas. Savukārt treneriem S.Āboltiņa vēlēja spēku un izturību, vienmēr iedvesmojot jaunās sportistes, un turpināt iet pa šo panākumu ceļu.

Pateicībā par lieliskajiem sportiskajiem panākumiem S.Āboltiņa Latvijas sieviešu florbola izlases sportistēm pasniedza atzinības rakstus.

Sportistes Saeimas priekšsēdētājai uzdāvināja izlases kreklu ar numuru 13, kas simboliski apliecina tieši 2013.gadā gūtos panākumus Pasaules čempionātā florbolā sievietēm.

Devītā Pasaules čempionāta sievietēm florbolā finālturnīrs aizvadītajā gadā no 7. līdz 15.decembrim notika Čehijas pilsētās Brno un Ostravā.

Latvijas Florbola savienība ir dibināta 1993.gada 11.decembrī un apvieno vairāk nekā 50 florbola klubus un dalīborganizācijas un vairāk nekā 3000 licencēto spēlētāju.

Foto no pasākuma: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157640109930123/with/12117336195/
Izmantošanas noteikumi: saeima.lv/lv/autortiesības 



Saeimas Preses dienests

Pirmdien, 13.maijā
13:50  Saeimas Prezidija sēde