Ziemassvētku darbnīcā pie Saeimas nama top dāvanas bērniem

(17.12.2010.)
Galerija

Ceturtdien, 16.decembrī, Ziemassvētku radošajā darbnīca pie Saeimas nama tika apgleznotas piparkūkas, tapa eglīšu rotājumi un citas dāvanas bērniem. Darbnīcā iesaistījās gan Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa un citi deputāti, gan ģimenes ar bērniem un parlamenta darbinieki.

Radošajā darbnīcā no ikdienišķiem materiāliem tapa skaisti rotājumi un Ziemassvētku dāvanas. Tika darinātas arī apsveikuma kartiņas, apgleznotas piparkūkas, veidotas dāvanu kārbas, svētku dekori, eglīšu rotājumi no dzijas un dabas materiāliem un citi mīļi pašu rokām gatavoti nieciņi.

„Ziemassvētku darbnīcā rotājumus un dāvanas varēja izgatavot ikviens. Priecājos par iedzīvotāju un deputātu atsaucību,” teica Saeimas priekšsēdētāja. „Katru gadu Saeima Ziemassvētku laikā piedalās labdarības akcijā. Šogad sarūpēsim trūcīgajām ģimenēm nepieciešamās ikdienas lietas. Ļoti gribējām līdztekus praktiskajai palīdzībai sarūpēt arī sirsnīgas dāvanas, tādēļ radās doma par Ziemassvētku darbnīcu. Tā gan sagādāja daudz prieka tiem, kuri dāvaniņas veidoja, gan arī iepriecinās ļaudis, kuri tās saņems.”

Ar radošajā darbnīcā tapušajiem rotājumiem, piparkūkām un citām dāvaniņām tiks papildināts dāvanu klāsts, ko Saeimas deputāti un darbinieki ikgadējās Ziemassvētku labdarības akcijas ietvaros būs sarūpējuši mazturīgām ģimenēm.

Šogad Saeima kopīgi ar mazturīgo atbalsta biedrību „Dace” sarūpē gan praktiskas un sadzīvē nepieciešamas lietas, gan arī nelielas dāvanas mazturīgajām ģimenēm.


Fotogrāfijas no radošās darbnīcas: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157625484914235/with/5265722861/
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimu obligāta.

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 27.aprīlī