Saeimas priekšsēdētāja vizītē apmeklēs Vāciju

(04.11.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece no 4. līdz 6.novembrim uzturēsies darba vizītē Vācijas Federatīvajā Republikā.

Berlīnē I.Mūrniecei plānota tikšanās ar Vācijas parlamenta Bundestāga prezidentu Norbertu Lammertu (Norbert Lammert). Tāpat plānots, ka Saeimas priekšsēdētāja un delegācija aktuālos jautājumus pārrunās ar Bundestāga prezidenta vietnieci Edelgardi Bulmāni (Edelgard Bulmahn), Bundestāga Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Gunteru Krihbaumu (Gunther Krichbaum), kā arī ar Bundestāga Vācijas–Baltijas valstu sadarbības grupas vadītāju Aloizu Karlu (Alois Karl).

Vizītes ietvaros I.Mūrniece apmeklēs Latvijas vēstniecību Vācijā, kur tiksies ar latviešu diasporas pārstāvjiem un uzrunās klātesošos par godu Lāčplēša dienai un Latvijas Republikas proklamēšanas 97.gadadienai. Tāpat Saeimas priekšsēdētāja tiksies ar Latvijas goda konsuliem Vācijā.

Saeimas priekšsēdētāju vizītē pavadīs Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas priekšsēdētājs Ainars Latkovskis, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētājs Ojārs Ēriks Kalniņš un Saeimas Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja Lolita Čigāne.

Vizītes ietvaros A.Latkovskim plānota tikšanās ar Bundestāga Aizsardzības komisijas priekšsēdētāju Volfgangu Helmihu (Wolfgang Hellmich).


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde