A.Klementjevs Saeimas namā tiekas ar Uzbekistānas vēstnieku

(10.04.2013.)
Galerija

Saeimas priekšsēdētājas biedrs Andrejs Klementjevs trešdien, 10.aprīlī, tikās ar Uzbekistānas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā Afzalu Artikovu (Afzal Artikov), lai pārrunātu abu valstu parlamentāro sadarbību.

Tikšanās laikā A.Klementjevs un A.Artikovs apliecināja Latvijas un Uzbekistānas ieinteresētību ciešākā sadarbībā un akcentēja pagājušā gada septembrī Uzbekistānā parakstītā sadarbības memoranda starp Latvijas un Uzbekistānas parlamentu deputātu sadarbības grupām nozīmi, kas ir būtisks solis abu valstu sadarbības padziļināšanā. Puses bija vienisprātis, ka labs pamats abu valstu parlamentārās sadarbības veicināšanai būtu Latvijas un Uzbekistānas parlamentu administratīvo darbinieku pieredzes apmaiņas īstenošana.

Pārrunājot abu valstu parlamentu sadarbību augsta līmeņa vizīšu apmaiņas kontekstā, Saeimas priekšsēdētājs biedrs un A.Artikovs pauda pārliecību, ka šī gada maijā paredzētā Uzbekistānas parlamenta Olij Madžlis (Oliy Majlis) Likumdošanas palātas priekšsēdētājas Diloromas Tašmuhamedovas vizīte Latvijā dos neatsveramu ieguldījumu divpusējo attiecību un parlamentārās sadarbības stiprināšanā.

Fotogrāfijas no tikšanās pieejamas: https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157633207318231/
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta.

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 18.maijā
19:00  Muzeju nakts Saeimā. Ekspozīcija “Latvija ES un NATO 20”