Parlaments Ziemassvētku labdarības akcijā sarūpē dāvanas Bērnu slimnīcas mazajiem pacientiem

(19.12.2019.)
VideoGalerija

Lai darītu gaišāku Bērnu klīniskās universitātes mazo pacientu veseļošanos un vairotu viņos pozitīvas emocijas, ikviens interesents ceturtdien, 19.decembrī, bija aicināts līdzdarboties Ziemassvētku radošajā darbnīcā pie Saeimas nama.

Darbnīcā Saeimas Prezidija locekļi, deputāti un darbinieki, piedaloties arī Bērnu slimnīcas fonda vadītājai Lienei Dambiņai, šefpavāra Raimonda Zommera vadībā apgleznoja piparkūkas. Tāpat visi veidoja svētku apsveikumus bērniem, kuriem svētku laiks jāpavada slimnīcā. Ar muzikālu priekšnesumu darbnīcas dalībniekus priecēja bērnu vokālais ansamblis “Knīpas un Knauķi”.

Ziemassvētku gaidīšanas laikā parlamenta deputāti un darbinieki tradicionālajā labdarības akcijā sarūpēja dāvanas mazajiem pacientiem, papildinot Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Saulaino dienu bibliotēku ar jaunām grāmatām, savukārt rotaļu istabas – ar spēlēm un rotaļlietām.

Parlamenta sarūpētās dāvanas, darbnīcā apgleznotās piparkūkas un apsveikumi kopā ar gaišām domām un drīzas atveseļošanās vēlējumiem ceļos uz Bērnu slimnīcu. Ziemassvētku labdarības akciju parlaments rīko sadarbībā ar Bērnu slimnīcas fondu.

Fotogrāfijas: https://www.flickr.com/photos/saeima/albums/72157712270475751
Izmantošanas noteikumi: www.saeima.lv/lv/autortiesibas

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī