Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece darba vizītē apmeklēs Kocēnus un Valmieru

(26.11.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piektdien, 27.novembrī, darba vizītē apmeklēs Kocēnu novadu un Valmieru.

Saeimas priekšsēdētāja tiksies ar Kocēnu novada domes priekšsēdētāju Jāni Olmani un domes deputātiem, lai iepazītos ar novada pašvaldības darbu. Tikšanās plānota Kocēnu kultūras namā pulksten 11.00.

Savukārt pulksten 12.00 paredzēta tikšanās ar Kocēnu 38.skautu vienības skautiem un viņu vadītāja vietnieci Sandru Grīnliņu. Plānots iepazīties ar skautu organizācijas darbību un svarīgākajām iniciatīvām. Šonedēļ Latvijas Skautu un gaidu centrālajai organizācijai aprit 25 gadi, un tieši Kocēnu skautu vienība savulaik bijusi viena no pirmajām dalībniecēm, kas aktīvi iesaistījusies organizācijas darbībā.

Vizītes ietvaros apmeklējot Valmieru, Saeimas priekšsēdētāja tiksies ar Valmieras Viestura vidusskolas vadību, kā arī pedagogu un arodbiedrības pārstāvjiem, lai pārrunātu izglītības aktualitātes un problēmas. Tāpat paredzēta saruna ar skolēnu pašpārvaldes un skautu pārstāvjiem. Tikšanās sāksies pulksten 14.00 un notiks skolas telpās Viestura alejā 3.


Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt