Latviju vizītē apmeklēs Beļģijas Karalistes Flandrijas reģiona parlamenta priekšsēdētājs

(23.09.2015.)

No 23. līdz 25.septembrim vizītē Latvijā uzturēsies Beļģijas Karalistes Flandrijas reģiona parlamenta spīkers Jans Pēmans (Jan Peumans) un viņa vadītā delegācija. 

Saeimā Flandrijas reģiona spīkers tiksies ar Saeimas priekšsēdētāju Ināru Mūrnieci, Saeimas Ārlietu komisijas priekšsēdētāju Ojāru Ēriku Kalniņu un komisijas deputātiem, kā arī ar deputātiem no Saeimas deputātu grupas sadarbībai ar Beļģijas parlamentu. 

Vizītes laikā viesiem paredzēts Rīgas brīvostas apmeklējums, kā arī viesošanās Ķekavā. Flandrijas delegācija tiksies ar Ķekavas novada domes priekšsēdētāju Andi Damlicu, apmeklēs vietējo medus ražotni un apskatīs Nāves salu.   

Flandrijas parlamenta priekšsēdētāju vizītē pavadīs Jaunās Flāmu alianses partijas frakcijas vadītājs Kriss van Deiks (Kris Van Dijck), Zaļās partijas frakcijas vadītājs Bjērns Žoska (Björn Rzoska), Kristīgo demokrātu partijas frakcijas vadītājs Kūns van den Hēvels (Koen Van den Heuvel) un Flāmu parlamenta Eiropas valstu nodaļas vadītājs Drīss Bergens (Dries Bergen).

 

Saeimas Preses dienests

 

 

Piektdien, 29.martā