Ināra Mūrniece Saeimā sveiks labākos jaunos basketbolistus, trenerus un tiesnešus

(12.06.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece piektdien, 12.jūnijā, Saeimas namā sveiks mācībās sekmīgākos jaunos basketbolistus, labākos trenerus un tiesnešus.

Latvijas Republikas čempionāta sezonas noslēguma pasākumā tiek sveikti Latvijas Basketbola savienības Jaunatnes basketbola līgas mācībās sekmīgākie spēlētāji, kuriem liecībā nevienā priekšmetā nav zemākas atzīmes par septiņi, kā arī labākie treneri un tiesneši.

Svinīgajā pasākumā I.Mūrniece pasniegs arī Valdemāra Baumaņa kausu sezonas labākajiem spēlētājiem – Katei Krēsliņai un Raulam Avenītim, kuri izcēlušies ar labu sniegumu basketbola laukumā un demonstrējuši profesionālu izaugsmi. V.Baumaņa piemiņas balva Latvijas labākajiem jaunajiem basketbolistiem tiek pasniegta kopš 1994.gada. Šī sportista vadībā 1935.gadā Latvijas basketbolistu valstsvienība izcīnīja Eiropas čempiona titulu.

Pasākumā Rīgas Biznesa skola pasniegs stipendiju jaunajam basketbolistam Kārlim Krauklim.

Apmeklējot parlamentu, jaunajiem basketbolistiem būs iespēja arī nofotografēties kopā ar Saeimas priekšsēdētāju parlamenta Sēžu zālē.

Labākie jaunie basketbolisti, viņu treneri, kā arī tiesneši Saeimas namā tiek sveikti ik gadu, un šāds pasākums mācību gada noslēgumā jau ir kļuvis par tradīciju.

Apbalvošana notiks piektdien, 12.jūnijā, un sāksies pulksten 13.00 Saeimas nama Sarkanajā zālē, Jēkaba ielā 11. 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde