Ilgtspējīgas attīstības komisijai sava mājaslapa

(22.01.2015.)

Saeimas Ilgtspējīgas attīstītības komisija izveidojusi savu interneta vietni, un no šodienas, 22.janvāra, tā pieejama Saeimas mājaslapā www.saeima.lv. 

„Mūsu komisijas mājas lapa veidota tā, lai sniegtu gan ieskatu un detalizētu informāciju par komisijas dienas kārtības jautājumiem, gan arī veicinātu iesaistīšanos un priekšlikumu izstrādi Latvijas attīstībai svarīgu jautājumu risināšanā,” akcentē Ilgtspējīgas attīstības komisijas priekšsēdētājs Māris Kučinskis. 

Apmeklējot mājaslapu, komisijas priekšsēdētājs aicina uzmanību pievērst arī sadaļai Noderīgi: „Tajā mēs piedāvājam iepazīties ar jaunākajiem un, mūsuprāt, aktuālākajiem pētījumiem, interesantākajiem ekspertu rakstiem un prezentācijām gan no dažādiem Latvijas avotiem, gan ārzemēm.” 

Ilgtspējīgas attīstības komisijas mājaslapā http://ilgtspejigaattistiba.saeima.lv/ publicēts arī komisijas sastāvs un saziņas kontakti, kā arī informācija par sēdēs pieņemtajiem lēmumiem un sēžu protokoli. Tāpat interesentiem mājaslapā pieejama komisijas faktu lapa – vispārīga informācija par komisijas darbības sfēru. 

„Esmu pārliecināts, ka mēs spēsim ne tikai formāli noklausīties ministriju un atsevišķu interešu grupu ziņojumus, bet, iniciējot valsts attīstības jautājumu izpēti un diskusiju, šajā procesā iesaistīsim gan atzītus, gan šobrīd mums vēl nezināmus nozaru ekspertus un spēsim piedāvāt attīstībai svarīgus risinājumus, tā sniedzot savu ieguldījumu Latvijas izaugsmē,” komisijas darbības vīziju raksturo M.Kučinskis. 

Ilgtspējīgas attīstības komisija izveidojusi arī savu profilu sociālajā tīklā Facebook http://ej.uz/gpuj, un tai ir konts mikroblogu vietnē Twitter @SaeimasKomisija. 

Patlaban sava mājaslapa ir arī parlamenta Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijai, Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijai un Pilsonības, migrācijas un saliedētības komisijai. 

Mājaslapu plānojusi atvērt arī parlamentārās izmeklēšanas komisija Zolitūdes traģēdijas jautājumā.

 

Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde