Saeimā viesosies Francijas parlamentārieši

(18.06.2014.)

No 18.līdz 21.jūnijam vizītē Latvijā viesosies Francijas Republikas Senāta Francijas–Baltijas valstu parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētājs Žans Desesārs (Jean Desessard), Francijas–Latvijas parlamentārās sadarbības grupas priekšsēdētājs Žaks Ležandrs (Jacques Legendre)  un Francijas – Latvijas sadarbības grupas deputāti.

Viesojoties Saeimā, Francijas parlamentāriešiem paredzētas tikšanās ar Saeimas Prezidija locekļiem, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāju Zandu Kalniņu – Lukaševicu un komisijas deputātiem un Ārlietu komisijas priekšsēdētāja biedru Sergeju Potapkinu, kā arī deputātu grupas sadarbībai ar Francijas parlamentu priekšsēdētāju Edvardu Smiltēnu un grupas deputātiem. 

Vizītes laikā Francijas parlamentāriešiem plānota tikšanās ar Rundāles pils direktoru Imantu Lancmani, kā arī paredzēts Rundāles pils apmeklējums.

Viesi arī piedalīsies Saeimas Līgo svētku pasākumā, apmeklēs mākslas muzeju „Rīgas Birža”, kā arī apskatīs Latvijas parlamentu, Vecrīgu un Jelgavas pils apkārtni.




Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā