Saeima paplašina komunikāciju sociālajos tīklos

(13.12.2013.)

Latvijas parlaments jau vairākus gadus aktīvi komunicē vairākos sociālajos tīklos, tādējādi nodrošinot tiešu saziņu ar iedzīvotājiem un citiem interesentiem visā pasaulē. Tagad Latvijas parlamentam ir savs konts arī sociālajā tīklā Foursquare - viesojoties Saeimā, ikviens šī sociālā tīkla lietotājs var atzīmēt savu atrašanās vietu.

Tieši dialogs ar sabiedrību ir būtiska parlamenta darba sastāvdaļa.

Jaunumiem no Latvijas parlamenta var sekot līdzi, kā arī saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem par Saeimas darbu oficiālajā parlamenta Twitter kontā @jekaba11. Iespēju iegūt jaunāko informāciju par svarīgāko likumdošanā un Saeimas darbā šobrīd izmanto gandrīz 9000 tūkstoši cilvēku, un parlaments tajā publicējis jau teju 7000 vēstījumus.

Jau vairāk nekā četrus gadus spilgtākos mirkļus gandrīz 16 000 fotogrāfijās no Latvijas parlamenta darba iespējams apskatīt Saeimas Flickr kontā. Savukārt parlamenta ikdienas darba aizkulisēm fotogrāfijās un video no šī gada vasaras var sekot līdzi Saeimas Instagram profilā @jekaba11. Video par amatpersonu oficiālajām tikšanām un vizītēm, pasākumiem, kā arī izglītojošus video var noskatīties Saeimas Youtube kanālā. Latvijas parlaments šajā sociālajā tīklā publicējis vairāk nekā 700 video, tie apskatīti teju 150 000 reizes.



Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde