Saeimas mājaslapā pieejami komisiju sēžu protokoli

(05.10.2012.)

Paplašinot iespēju sekot līdzi Saeimas darbam, kopš septembra vidus Saeimas mājaslapā ir pieejami Saeimas komisiju sēžu protokoli.

Ar komisiju sēžu protokoliem var iepazīties www.saeima.lv notikumu kalendārā, skatot attiecīgās komisijas sēdes darba kārtību. Protokoli tiek publicēti vēlākais desmit dienu laikā pēc komisijas sēdes, un tajos ietverta informācija par sēdē izskatāmajiem jautājumiem un pieņemtajiem lēmumiem, kā arī balsošanas rezultāti.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli parlamentā pastāvīgi darbojas 15 komisijas.

Turpinot Saeimas mājaslapas uzlabošanu un pilnveidošanu, lapas lietotājiem, izmantojot RSS, tagad ir iespēja ērti sekot līdzi arī likumprojektu izskatīšanas gaitai un pierakstīties jaunumu saņemšanai. Tam nepieciešams RSS ziņu barotājs, kas interesējošos jaunumus savāc no interneta resursa un uzkrāj tos. Patlaban RSS likumdošanas datubāzei strādā testa režīmā, tādēļ tā pilnveidošanai aicinām sūtīt ieteikumus uz e-pastu dok@saeima.lv.

Saeimas mājaslapā, izmantojot RSS, joprojām var sekot līdzi ievietotajiem jaunumiem – Saeimas ziņām, informācijai par komisiju un Saeimas sēdēm, tikšanām, vizītēm vai Saeimas priekšsēdētājas aktualitātēm, kā arī jaunumiem sociālo tīklu Twiter, Flickr un YouTube Saeimas kontos. 

 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde