Saeimas deputātu un diplomātu futbola spēle noslēdzas ar neizšķirtu

(29.02.2012.)
Galerija

Saeimas futbola komanda trešdien, 29.februārī, draudzības spēlē tikās ar Ukrainas un Polijas vēstniecību Latvijā apvienoto futbola komandu. Spraigā cīņā futbola spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

Futbola spēli Saeimas deputāti un diplomāti aizvadīja tieši 100 dienas pirms Eiropas čempionāta futbolā, kas vienlaikus norisināsies gan Polijā, gan Ukrainā.

Saeimas komandas labā ar rezultatīvu raidījumu spēles 11.minūtē izcēlās deputāts Rihards Eigims (ZZS). Saeimas deputātu komandas sastāvā bija komandas kapteinis Vitālijs Orlovs (SC) un deputāti Uldis Augulis (ZZS), Ivans Klementjevs (SC), Ainars Latkovskis (Vienotība), Dmitrijs Rodionovs (SC), Raimonds Vējonis (ZZS) un Mihails Zemļinskis (SC). Saeimas komandā spēlēja arī Saeimas darbinieki.

Futbola spēlē bija divi puslaiki pa 35 minūtēm katrs.

Draudzības spēli atklāja Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, kā arī Ukrainas vēstnieks Latvijā Anatolijs Oļeiniks (Anatoliy Oliynyk) un Polijas vēstnieks Latvijā Ježijs Mareks Novakovskis (Jerzy Marek Nowakowski).

Gatavojoties spēlei, Saeimas deputāti 24.februārī mērojās spēkiem ar Aizkraukles futbola veterānu komandu. Saeimā futbola komanda ir jau kopš 2002.gada, un iepriekš komanda futbola laukumā tikusies arī ar Vācijas Landtāga deputātiem, Lietuvas parlamentāriešiem, Latvijas sieviešu futbola izlasi, kā arī ar žurnālistiem.

Foto no futbola spēles:
https://www.flickr.com/photos/saeima/sets/72157629117244832/with/6795119538/ 
Video: https://www.youtube.com/saeimasab#p/a/u/0/T6jOHIMiU2I
Izmantojot materiālus, atsauce uz Saeimas Kanceleju obligāta.

 


Saeimas Preses dienests

Svētdien, 30.jūnijā