Rīt hokeja spēlē tiksies Saeimas un Zemnieku Saeimas komandas

(20.05.2011.)

 Sestdien, 21.maijā, Zemgales hokeja hallē Jelgavā paredzēta draudzības spēle, kurā tiksies Saeimas komanda un Zemnieku Saeimas komanda. 

Saeimas komandas kapteinis būs deputāts Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), un plānots, ka laukumā līdz ar viņu izies arī deputāti Jānis Dombrava (VL-TB/LNNK), Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Rihards Eigims (ZZS), Raimonds Rubiks (SC), Saeimas Juridiskā biroja vadītājs Gunārs Kusiņš, citi Saeimas darbinieki un deputātu palīgi, kā arī deputātes Ilzes Viņķeles dēls Jēkabs Viņķelis. Parlamenta komandu cīņā ledus laukumā vadīs Latvijas U-18 izlases treneris Ēriks Miļūns. 

Spēlē plānoti trīs periodi, katrs pa 20 minūtēm, un neatkarīgi no mača rezultāta katra komanda izpildīs piecu soda metienu sēriju. Plānots, ka spēli tiesās starptautiskās kategorijas tiesnesis Eduards Odiņš un hokeja maču apmeklēs Latvijas izlases hokejisti Kaspars Saulietis un Sergejs Pečura. 

Draudzības spēles laikā skatītājiem un atbalstītājiem paredzētas dažādas atrakcijas un konkursi, savukārt pēc spēles tiks sumināti uzvarētāji un apbalvoti labākie spēlētāji. 

Hokeja spēle „Saeima pret Zemnieku Saeimu” notiks sestdien, 21.maijā, Zemgales hokeja hallē Jelgavā, Rīgas ielā 11, plkst.17.45.



Saeimas Preses dienests

 

 

Ceturtdien, 18.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 18.aprīļa kārtējā sēde
12:30  Fotogrāfiju izstādes “Latgalietis XXI gadsimtā” atklāšana
17:00  2024.gada 18.aprīļa atbilžu sniegšana uz deputātu jautājumiem