Dace Reinika piedalīsies tiešsaistes diskusijā „Aktīvais pilsoniskums caur e-prasmēm”

(28.02.2011.)

Saeimas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas priekšsēdētāja Dace Reinika otrdien, 1.martā, piedalīsies tiešsaistes diskusijā „Aktīvais pilsoniskums caur e-prasmēm” par informācijas un saziņas tehnoloģiju lomu valsts pārvaldes dialogā ar dažādām mērķa grupām, tostarp jauniešiem.

„Interneta vide ir tā, kurā mūsu jaunā paaudze jūtas komfortabli. Valsts pārvaldei ir jāizmanto šī iespēja, uzrunājot un iesaistot pilsoniskajās aktivitātēs tieši jauniešu auditoriju,” norāda D.Reinika.

Izglītības un zinātnes ministrijas rīkotās diskusijas mērķis ir rast izpratni sabiedrībā par aktīvo pilsoniskumu un sniegt uzskatāmu piemēru, kā valsts pārvalde var diskutēt ar dažāda vecuma un iespēju sabiedrības grupām, izmantojot informācijas un saziņas tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, kā arī sekmēt e-prasmju apgūšanu un pielietošanu.

Tiešsaistes diskusija notiks otrdien, 1.martā, plkst.14.30.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt