Saeimā sāk darbu Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisija

(16.11.2010.)

Otrdien, 16.novembrī, uz pirmo sēdi sanāca Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu un jaunatnes lietu apakškomisijas deputāti, lai ievēlētu apakškomisijas vadību.

Par apakškomisijas priekšsēdētāju ievēlēta deputāte Dace Reinika (ZZS) - pedagoģe ar 23 gadus ilgu darba pieredzi izglītības sistēmā. D.Reinika strādājusi arī Labklājības ministrijā, kuras viens no darbības virzieniem ir bērnu un ģimenes lietu politika.

Par apakškomisijas sekretāri ievēlēta deputāte Ingrīda Circene (Vienotība).

Tāpat apakškomisijā strādās Dzintars Ābiķis (Vienotība), Andris Bērziņš (ZZS/Zemgale), Augusts Brigmanis (ZZS), Jānis Vucāns (ZZS), Liene Liepiņa (Vienotība), Inguna Rībena (Vienotība) un Ansis Saliņš (Vienotība).

Deputāti vienojās, ka apakškomisijas sēdes notiks otrdienās plkst.13.00.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija no saviem locekļiem var ievēlēt ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt