Saeimas komisija vēlreiz vērtēs „sociālā spilvena” naudas izlietojumu

(15.11.2010.)

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas deputāti otrdien, 16.novembrī, uz komisijas sēdi aicinājuši iesaistīto nozares ministriju pārstāvjus, lai atkārtoti vērtētu sociālās drošības stratēģijas mērķu īstenošanai piešķirtā finansējuma izlietojumu.

„Komisijas redzeslokā sociālās drošības spilvena naudas izlietojums bija jau iepriekšējā sasaukuma laikā, kad iztaujājām ministrijas par to, cik efektīvi tiek izmantoti līdzekļi vistrūcīgāko atbalstam. Patlaban gaismā nākuši jauni un satraucoši Valsts kontroles secinājumi par nepamatoti izlietotiem līdzekļiem gandrīz pus miljona latu apmērā. Rītdienas sēdē lūkosim noskaidrot, kā šajā drošības spilvenā varēja rasties tik liels caurums,” norāda komisijas priekšsēdētāja Aija Barča.

Uz komisijas sēdi aicināti pārstāvji no Veselības ministrijas, Labklājības ministrijas, Satiksmes ministrijas, Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas, Finanšu ministrijas, kā arī Latvijas Pašvaldību savienības. 

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas sēde notiks otrdien, 16.novembrī, plkst.9.00 Jēkaba ielā 10/12, 210.telpā. 

Saeimas Preses dienests

Ceturtdien, 28.martā
10:00  Saeimas priekšsēdētājas biedres Zandas Kalniņas-Lukaševicas tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Latvijas Republikā V.E. Christian Heldt