Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisiju vadīs Igors Rajevs, Iekšējās drošības apakškomisiju – Edvīns Šnore

(20.12.2022.)
Galerie

Otrdien, 20.decembrī, Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētāja amatā ievēlēts Igors Rajevs, apakškomisijas pirmajā sēdē lēma deputāti. Apakškomisijas sekretāra amatā ievēlēts Edvīns Šnore.

Apakškomisijā strādās arī deputāti Raimonds Bergmanis, Svetlana Čulkova, Jānis Dombrava, Ainars Latkovskis, Aleksejs Rosļikovs, Jānis Skrastiņš un Andris Sprūds.

Savukārt Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas Iekšējās drošības apakškomisijas priekšsēdētājs būs Edvīns Šnore, bet par apakškomisijas sekretāru deputāti ievēlēja Jāni Skrastiņu.

Iekšējās drošības apakškomisijā strādās arī deputāti Artūrs Butāns, Svetlana Čulkova, Atis Deksnis, Igors Rajevs, Aleksejs Rosļikovs, Uģis Rotbergs, Andrejs Vilks un Edmunds Zivtiņš.

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

 

Saeimas Preses dienests

Pirmdien, 1.jūlijā
12:00  Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēde