Valsts pārvaldes komisija Smiltenē tiksies ar Vidzemes novadu pašvaldību vadītājiem

(01.12.2016.)

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti piektdien, 2.decembrī, izbraukuma sēdē dosies uz Smilteni, kur plānota tikšanās ar Vidzemes pašvaldību priekšsēdētājiem. 

Kopīga tikšanās Smiltenē organizēta, lai diskutētu par jaunas administratīvi teritoriālās reformas īstenošanu, kā arī pārrunātu plānošanas reģionu kompetenci, funkcijas un lomu uzņēmējdarbības vides uzlabošanā un uzņēmējdarbības veicināšanā. Saruna plānota arī par vietējiem laikrakstiem kā pašvaldību informatīvajiem ziņojumiem, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) iecerēto valsts pārvaldes institūciju sadarbības teritorijas reformu un citām aktualitātēm pašvaldību darbā. 

Smiltenes novada domē deputāti tiksies ar domes priekšsēdētāju Gintu Kukaini, Vidzemes plānošanas reģiona pārstāvjiem un Vidzemes novadu pašvaldību vadītājiem. Diskusijā piedalīsies arī pārstāvji no VARAM. 

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas izbraukuma sēde piektdien, 2.decembrī, notiks Smiltenes novada domē Smiltenē Dārza ielā 3, un tā sāksies pulksten 11.30.

 

Saeimas Preses dienests

 

 

 

Piektdien, 29.martā