Aizsardzības komisija izbraukuma sēdē iepazīsies ar elektroniskās uzraudzības aproču ieviešanu

(30.11.2015.)

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputāti otrdien, 1.decembrī, izbraukuma sēdē iepazīsies ar elektroniskās uzraudzības aproču izmantošanu praksē.

Sēdē Valsts probācijas dienests (VPD) deputātus informēs par aktualitātēm notiesāto elektroniskās uzraudzības jomā, to ieviešanas gaitu, kā arī prezentēs elektroniskās uzraudzības iekārtas. Saeima šī gada sākumā grozīja vairākus likumus, notiesāto elektroniskās uzraudzības ieviešanu atliekot līdz 1.jūlijam.

Iepriekš VPD, organizējot elektroniskās uzraudzības ieviešanai nepieciešamās tehnoloģijas iepirkumu, saskārās ar problēmsituācijām, kas neļāva elektroniskās uzraudzības sistēmu ieviest ar šī gada 1.februāri, kā tas bija plānots.

Komisijas izbraukuma sēde otrdien, 1.decembrī, VPD Elektroniskās uzraudzības centrā, Rīgā, Liepājas ielā 3D, sāksies pulksten 10.00.

Mediju ievērībai:
Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus, kuri vēlas atspoguļot izbraukuma sēdes norisi, lūdzam līdz 1.decembra plkst.09.30 sazināties ar Valsts probācijas dienestu, rakstot uz e-pastu imants.mozers@vpd.gov.lv

         
Saeimas Preses dienests

Piektdien, 19.aprīlī
09:00  Saeimas 2024.gada 19.aprīļa ārkārtas sēde