Ināra Mūrniece pasniegs balvu dzimumu līdztiesīgākajam uzņēmumam

(10.06.2015.)

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece ceturtdien, 11.jūnijā, piedalīsies svinīgajā Ilgtspējas indeksa apbalvošanas ceremonijā, kurā uzrunās klātesošos un pasniegs Sabiedrības integrācijas fonda balvu nominācijā „Dzimumu līdztiesīgākais uzņēmums 2015”. Nominācijas mērķis ir izcelt uzņēmumu, kas visveiksmīgāk sekmējis vienlīdzīgu iespēju nodrošināšanu sievietēm un vīriešiem savā uzņēmumā.

Ilgtspējas indeksa apbalvošanas ceremonijā balvas tiks pasniegtas arī nominācijās „Gada vēstnesis”, „Atbildīga biznesa gada iniciatīva” un „Reģiona spēks”, kā arī „Dažādībai atvērtākais uzņēmums”, „Dažādības čempions”, „Sociālā dialoga līderis”. Pasākumā tiks pasniegta arī Ārlietu ministrijas „Godīgas tirdzniecības balva”.

Tāpat ilgtspējīgākajiem uzņēmumiem tiks pasniegtas sudraba, bronzas un zelta, kā arī platīna godalgas. Pasākumā tiks apbalvots arī uzņēmums – Ilgtspējas čempions.

Pasākuma iniciatori un organizatori ir Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūts, Latvijas Darba devēju konfederācija un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība. 


Saeimas Preses dienests

Piektdien, 29.martā