Aicina piedalīties fotokonkursā „Jauniešu nodarbinātība Eiropas Savienībā”

(26.09.2014.)

Lai motivētu jauniešus aktīvi līdzdarboties Latvijas un Eiropas Savienības politiskajos, ekonomiskajos un sociālajos procesos un veicinātu interesi par Latvijas prezidentūru Eiropas Savienības Padomē, jaunieši aicināti piedalīties fotogrāfiju konkursā „Jauniešu nodarbinātība Eiropas Savienībā”. Konkursam jāiesūta paša uzņemta fotogrāfija, kurā attēlots, kā veicināt jauniešu nodarbinātību. Fotogrāfijas konkursam var iesūtīt līdz 1.decembrim.

Skolēni un jaunieši aicināti konkursam iesniegt līdz trim fotogrāfijām, kurām jāpievieno arī nosaukums. Ja autors vēlas, var pievienot arī īsu idejas aprakstu, kas nepārsniedz 300 rakstu zīmes.

Konkursa uzvarētājam nākamā gada pavasarī būs iespēja apmeklēt Eiropas Savienības institūcijas Briselē.

Tāpat 20 labākās fotogrāfijas nākamā gada pirmajā pusē, kad Latvija būs prezidējoša valsts Eiropas Savienības Padomē, tiks izstādītas Saeimas namā. Fotogrāfijas būs aplūkojamas arī Saeimas mājaslapā.

Vērtējot fotogrāfijas, tiks ņemta vērā autora radošā ideja, ieguldītā darba apjoms, fotogrāfiju oriģinalitāte un mākslinieciskā kvalitāte.

Fotogrāfijas līdz 2014.gada 1.decembrim jāsūta uz e-pastu info@saeima.lv, norādot autora vārdu, uzvārdu, vecumu, mācību iestādi un kontaktinformāciju (e-pasts, tālruņa numurs).

Labāko darbu autori tiks paziņoti 18.decembrī Saeimas mājaslapā www.saeima.lv un uzvarētājiem personīgi.

Fotokonkursa nolikums

 Fotokonkursa plakāts

 

Saeimas Preses dienests

Sestdien, 20.aprīlī